DPC Services is specialist op het gebied van ongediertebestrijding. Met onze kennis en middelen verzorgen wij professionele ongediertebestrijding en ongediertepreventie bij zowel bedrijven als particulieren. En dat 24/7! Immers, zodra u ongedierte heeft opgemerkt wilt u er zo snel mogelijk vanaf.

Soorten ongedierte

In onderstaand overzicht ziet u de meest voorkomende ongedierte. Klik op de betreffende ongedierte voor meer informatie over wering en ongediertebestrijding. Staat de ongedierte waar u last van heeft er niet tussen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Boktor bestrijding

Boktor

Fruitvlieg bestrijding

Fruitvlieg

Houtworm bestrijding

Houtworm

Kakkerlakken bestrijding

Kakkerlakken

Kevers

Kevers

Mieren

Mieren

Mollen

Mollen

Muggen bestrijding

Muggen

Muizen

Muizen

Papiervisje

Papiervisje

Pissebedden bestrijding

Pissebedden

Ratten bestrijding

Ratten

Stofluis bestrijding

Stofluizen

Vliegen bestrijding

Vliegen

Vlooien bestrijding

Vlooien

Vruchtmotten bestrijding

Vruchtmotten

Wespen bestrijding

Wespen

Zilvervis bestrijding

Zilvervisje

Wettelijke eisen op gebied van ongediertebestrijding

Wij werken strikt volgens de wettelijke aangegeven eisen die op het gebied van ongediertebestrijding van kracht zijn. Uiteraard zijn onze medewerkers volledig op de hoogte van de diverse eisen die gesteld worden door verschillende controlerende instanties. Voorwaarden zijn veelal vastgelegd in reglementen o.a.: BRC (British Retail Consortium), GFL (General Food Law), HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points) en AIB (American Institute of Baking).