Het dynamische team van DPC Services heeft ruim vijfentwintig jaar praktijkervaring op het gebied van ongediertebestrijding. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Uiteraard werken wij uitsluitend conform de geldende Europese regelgevingen op het gebied van ongediertebestrijding. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en wettelijk bevoegd om alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van ongediertebestrijding uit te voeren. Als landelijk opererende, flexibele organisatie kunnen wij u bovendien een snelle reactietijd garanderen.

Service staat bij DPC Services hoog in het vaandel maar ‘Services’ geeft al aan dat wij meer te bieden hebben dan ongediertebestrijding alleen. Zo kunt u DPC Services inschakelen voor het determineren en bestrijden van het plaagdier of het maken van een hygiënische rapportage. Daarnaast geven wij uitgebreid advies hoe u ongedierte in de toekomst kunt voorkomen. Preventieve ongediertebestrijding, wering, is één van de belangrijkste schakels in het tegengaan van de ontwikkeling van verschillende soorten plaagdieren. Op onze website vind u uitgebreide informatie over de mogelijkheden die DPC Services u kan bieden.

Onder de knop ongedierte vindt u een overzicht van de meest voorkomende plaagdieren. Naast een afbeelding en een korte beschrijving van het dier geven wij u informatie over wering en ongediertebestrijding.

DPC Services richt zich vooral op Noord-Oost Nederland (Arnhem, Enschede, Zwolle, etc…), maar ook wanneer u gevestigd bent in de randstad, bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht of Den Haag, helpt DPC Services u graag van uw ongedierteprobleem af.

DPC Services is ook graag úw partner in professionele ongediertebestrijding!

 

Wilt u een gedegen advies voor ongediertebestrijding?

Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. We geven u een advies op maat!

Neem contact op