De aanwezigheid van ongedierte kan grote schade aanrichten aan uw eigendom maar kan ook een bedreiging vormen voor uw algemene gezondheid. DPC Services is specialist op het gebied van ongediertebestrijding. Wij helpen u 24/7 met het bestrijden van ongedierte! Heeft u last van ongedierte maar weet u niet precies welk soort ongedierte het is? Bekijk ons overzicht en lees meer over bestrijding en wering.

Houtworm of boktor

Door aantasting van het hout door de houtwormkever of de boktor kan uw kostbare bezit, bijvoorbeeld uw woning, ernstige schade oplopen. In het ergste geval kan de schade die deze insecten aanbrengen er toe lijden dat u vloeren of gedeeltes van de dakconstructie moet vervangen.

Knaagdieren

Ondervindt u hinder van knaagdieren zoals ratten of muizen dan denkt u waarschijnlijk in eerste instantie aan de knaagschade die deze knaagdieren veroorzaken. Maar door de uitwerpselen en urine van knaagdieren kan de gezondheid van uw gezin groot gevaar lopen.

Mieren, vlooien, papiervisjes, zilvervisjes of wespen

Heeft u last van mieren, vlooien, papiervisjes, zilvervisjes, wespen of ander ongedierte? Wij helpen u snel en vakkundig van uw probleem af! Daarnaast adviseren wij u ook hoe u dit in de toekomst kunt voorkomen.

Neem vrijblijvend contact op

Het is hoe dan ook van groot belang dat er bij ongedierte tijdig hulp van een professional wordt ingeroepen. DPC Services is hiervoor de aangewezen partner en heeft jarenlange ervaring met het ongediertebestrijding voor particulieren.

Neem contact met ons op en wij zullen u vrijblijvend adviseren hoe wij u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn.